LI-MI-CRO

limi-product limi-product

Ugradnjom svjetiljke u mikrofon, omogućuje se da se osvjetljenje u prostoru može minimizirati ili isključiti čime se učinkovito štedi energija.

Primjena na govornicama i panelima u hotelskim, kongresnim i seminarskim dvoranama daje govornicima sigurnost i olakšanje pri prezentaciji.

U sakralnim objektima je osvjetljenje najčešće vrlo slabo ( 100-200 luxa), a pravila zahtjevaju svjetlosnu jačinu od 500 luxa (po DIN normama).

Mi nudimo mikrofone i konferencijske sustave koji su svojom multifunkcionalnošću od velike pomoći govornicima da pored govora mogu koristiti mikrofon i kao svjetiljke za čitanje.

LI-MI-CRO MIKROFONI ZA VAŠE GOVORNICE

Primjena na govornicama i panelima u hotelskim, kongresnim i seminarskim dvoranama daje govornicima sigurnost i omogućava lakšu prezentaciju.

U sakralnim objektima je osvijetljenje najčešće vrlo slabo (100-200 luxa), a pravila zahtjevaju svjetlosnu jačinu od 500 luxa (po DIN normama). Nedostatak svjetlosne jačine možete sa LI-MI-CRO mikrofonima jednostavno nadoknaditi.

limi-product
limi-konferencijske-sale

LI-MI-CRO MIKROFONI U KONFERENCIJSKIM SUSTAVIMA

Nudimo mikrofone i konferencijske sustave koji su svojom multifunkcionalnošću od velike pomoći govornicima da kod govora mogu koristiti mikrofon i svjetiljku za čitanje.

Neovisno je li u pitanju parlamentarna dvorana, konferencijska sala u hotelu ili tvrtki, stropovi su u pravilu visoki, a time su i izvori svjetla udaljeni od površine za čitanje. Iz fizike je poznato da svjetlosna energija pada u kvadratnom odnosu sa svakim metrom udaljenosti. Korištenjem LI-MI-CRO konferencijskog sustava u startu štedite minimalno 90% energije i time štitite okoliš.

Izaberite mikrofonski ili konferencijski sustav po želji ili onaj koji već imate, a mi ćemo od istog izraditi LI-MI-CRO verziju:

PROIZVOĐAČI MIKROFONA

PROIZVOĐAČI KONFERENCIJSKIH SUSTAVA