O Nama

dinolab d.o.o. je poduzeće osnovano 2019. godine sa sjedištem u Energetskom centru Bračak - dvorac Bračak, grad Zabok, a danas ima sjedište u Poduzetničkom centru KZŽ. Osnovna djelatnost tvrtke je primjena inovativnih rješenja i proizvoda u projektima audio, video i komunikacijskih tehnologija.

Dugogodišnje međunarodno iskustvo osnivača tvrtke diplomiranog inženjera Bilandžija Matije i njegove umreženosti sa visokokvalitetnim i iskusnim kolegema različitih djelatnosti, jamstvo su kvaliteta usluga i proizvoda naše tvrtke.

dinolab d.o.o. bavi se pronalaskom audio/video rješenja za Vaš kućni ili poslovni prostor, kao i rješenja u domeni pametnih kuća, pametnih zgrada i pametnih gradova. Naš tim je tu da Vas savjetuje i da Vam osigura udobno i energetski efikasno okruženje i rad tako što ćemo se pobrinuti da svi naši postavljeni sustavi rade besprijekorno. Da bi to postigli, nudimo Vam ne samo proizvode svjetski poznatih i priznatih brendova koji su, svaki za sebe lideri u svojem području, već i naše iskustvo sa različitim tipovima projekata u stanovima, kućama, hotelima i brodovima, kao i drugim komercijalnim objektima .

Uz našu pomoć, rukovanje modernim i funkcionalnim tehnologijama koje se koriste u sustavu postaje lako i intuitivno. Tu smo da Vam ponudimo savjetovanje bilo da započinjete izgradnju Vašeg projekta, renovirate ili opremate stan ili kuću. Uz nas ne morate raditi kompromise i smanjivati svoje standarde i očekivanja. Također, tu smo da za Vas osiguramo tehničku podršku i savjetovanje i nakon završetka projekta.