Što nudimo?

SAVJETOVANJE

U današnje vrijeme IT i AV segmenti ubrzano se razvijaju i rješenja koja specijalizirani pružatelji usluga i roba nude su mnogobrojna. Poslovni i stambeni prostori mogu biti obogaćeni raznim rješenjima i uređajima koji će uvelike olakšati svakodnevno poslovanje i učiniti dom ugodnim i funkcionalnim. Saslušati klijenta i utvrditi njegove stvarne potrebe i želje te iz mnoštva uređaja i rješenja odabrati i ponuditi optimalno rješenje naš je primarni cilj i temelj uspješnog poslovanja i dugotrajne suradnje.

PROJEKTIRANJE

Kako bi vizija nekog rješenja uopće zaživjela i krenula u realizaciju potrebno je odabrati odgovarajuće uređaje, kvalitetno ih upariti, izraditi plan pozicioniranja i ožičenja itd. Obzirom da svako rješenje i njegova izvedba ovisi o prostoru u kojem će biti integrirano, koordinacija sa projektantima i arhitektima, te u kasnijoj fazi sa izvođačima građevinskih radova je poželjna, a u nekim slučajevima i neophodna. Sve navedene, ali i neke druge radnje, potrebne su da bi se osigurala maksimalna učinkovitost i funkcionalnost ponuđenog rješenja, a samim time i zadovoljstvo klijenta.

NABAVKA I ISPORUKA OPREME

Velik asortiman proizvoda uključuje sve što vam je potrebno za rad i život u vašem okruženju sa posebnom naznakom na audio, video i upravljačku tehniku: od zvučnika, mikrofona, projektora, slušalica do audio i video miksera kao i cjelovitih informacijskih sustava upravljanja – i po povoljnim cijenama. U posljednjih nekoliko godina bili smo u mogućnosti uvjeriti mnoge zadovoljne kupce u pouzdanost izvedbe naših sustava.
Sažeti odabir proizvodjača:
Tražite proizvod ili proizvođača koji nije naveden ovdje? Radujemo se vašem pozivu na broj + 385 92 382 7457

IZRADA DOKUMENTACIJE

Tehnička dokumentacija naših sustava dio je naše ponude za medijsku tehnologiju. Dokumenti i njihova ažuriranja dostupni su u digitalnom obliku u PDF formatu i / ili na papiru. Isporučena dokumentacija sustava omogućuje zaposlenicima da učinkovito preuzmu odgovornost za rad i održavanje sustava. Ažuriranja osiguravaju da je dokumentacija uvijek sukladna najnovijem izdanju proizvoda, a to je ujedno važan uvjet za dostupnost sustava i opreme.

INSTALACIJA I ODRŽAVANJE OPREME

Kvalitetna montaža, instalacija, programiranje kao i puštanje u rad uređaja kao jedinke ili dijela sustava i održavanje također su dio naših usluga koja pružamo klijentima.